Yugoslavia and silver coins

11 posts

» Quick access to the last post

Looking for coins Yugoslavia ordinary and silver for exchange or purchase to the bank account. Look at my profile I have a mint from around the world may see something in your collection.
LP Joseph of Mostar. Bosnia and Herzegovina
 :)
Tko ce bola to promjenuti stanje svijesti gledam vijesti danas nemas koga cijeniti sve su to lopovi iskreno meni je glupo da ja sad tamo nekog uvjeravam kako sve je skupo iz prostog razloga sto se ne znamo dogovoriti.
ma sta ce ti to :D

pozdrav
Quote: Jopac1Looking for coins Yugoslavia ordinary and silver for exchange or purchase to the bank account. Look at my profile I have a mint from around the world may see something in your collection.
LP Joseph of Mostar. Bosnia and Herzegovina
 :)
Hi, I have some coins from the communist era in Yugoslavia.
1. 2 coins of 100 dinara, one made 1987, the other 1988.
2. 1 coin of 100 dinara, made in 1989.
3. 1 coin of 10 dinara, made 1978.
4. 2 coins of 10 dinara, one made 1983, the other 1987.
5. 1 coin of 5 dinara, made 1982.
6. 1 coin of 1 dinar, made 1990.
7. 2 coins of 2 denari, one made 1984, the other 1986.
8. 1 coin of 1 denar, made 1983.
Aleksandar imam sve tvoje kovanice.

Easy dog zanimljive su mi pa hocu da ih imam sve svijet me ne zanima imam ih kuci puno pa ih mjenjam za jugu i sve novo nastale drzave
Tko ce bola to promjenuti stanje svijesti gledam vijesti danas nemas koga cijeniti sve su to lopovi iskreno meni je glupo da ja sad tamo nekog uvjeravam kako sve je skupo iz prostog razloga sto se ne znamo dogovoriti.
I have plenty of old Yugoslavia coins, most of them quite common though. Have a look at my duplicates list.
Quote: Jopac1Easy dog zanimljive su mi pa hocu da ih imam sve svijet me ne zanima imam ih kuci puno pa ih mjenjam za jugu i sve novo nastale drzave
ma salim se ;)

nego kazi ti meni kako ide sa postom u bosni?
mislim dali je sigurno, koliko traje iz ili za bosnu iz drugih drzava itd.

pozz
sto se tice pošte sve je ok i nema problema sa slanjem i primanjem od 3 do 5  radih dana putuje do Europe ostalo nisam radio. sve je ok
Quote: DappereDodoI have plenty of old Yugoslavia coins, most of them quite common though. Have a look at my duplicates list.
DappereDodo I reviewed everything I have thank you
dobro to nije lose sto se tice poste, i druge ne rade bolje :)
ja sam imao puno nasih iz bivse SFRJ, ali to skoro niko nece tako da sam sve prodao po kilu.
ako budem imao nesto ponovo, onda znam gde cu s njima :)
meni treba jedna iz bosne, iz hrvatske sve bimetallne i iz slovenije.
a iz SFRJ samo one FAO.

pozz
Quote: eazy.dogdobro to nije lose sto se tice poste, i druge ne rade bolje :)
ja sam imao puno nasih iz bivse SFRJ, ali to skoro niko nece tako da sam sve prodao po kilu.
ako budem imao nesto ponovo, onda znam gde cu s njima :)
meni treba jedna iz bosne, iz hrvatske sve bimetallne i iz slovenije.
a iz SFRJ samo one FAO.

pozz
pogledaj jel imas nesto kod mene pa da vidimo nesto. nikakav problem za suradnju vrlo rado.
trenutno nemam nista narocito is bivse juge,
ali ako budem imao, sacuvacu za tebe.
Topic locked (Numista Robot, 23 Jan 2019, 23:18)

» Forum policy

Used time zone is UTC+2:00.
Current time is 20:04.